English
Skip Navigation Links
O inštitutu
Zaposleni
Raziskovalna dejavnost
izobraževalna dejavnost
Indok knjižnica
Publikacije
Delo v javnem interesu
Uporabne povezave
Na vstopno stran
JAVNA NAROČILA

RAZPRAVE IN GRADIVONAJNOVEJŠE KNJIŽNE IZDAJEKNJIŽNA ZBIRKA ETHNICITY
DRUGE OBJAVE
Obnova hiše
INV je končana.


DOGODKI OB 85-LETNICI INV
Tiskanje dokumentapovečaj pisavozmanjšaj pisavo
Predavanja na mednarodnih programih(2010-9-8)

Prof. dr. Mitja Žagar je v poletnem času 2010 sodeloval in predaval na vrsti mednarodnih programov in poletnih šol, med katerimi navajamo: 14. Savarijsko poletno šolo ISES (XIV Svaria Summer School – ISES) o upravljanju različnosti v politiki in kulturi (Diversity Management in Politics, Culture and Society) v Köszegu na Madžarskem (konec junija in v začetku julija); Intenzivni tečaj izobraževalnega programa Erazem o upravljanju različnosti (Erasmus IP Project Intensive Course On Diversity Management) bolonske univerze v Faenzi julija 2010; 16. mednarodno šolo Univerze v Bolonji v Cerviji (16th CEI International Summer School of Cervia: Beyond Enlargement: The Wider Europe and the New Neighbourbhood) septembra.
Na vstopno stran  Vse novice
NOVICE

16-1-2018
Vabljeni na pogovor o monografiji SPLOŠNI POLOŽAJ MLADIH V SLOVENSKEM ZAMEJSTVU, ki bo potekal v organizaciji Inštituta za narodnostna vprašanja in Slovenske matice v sredo, 31. januarja 2018, z začetkom ob 11. uri v dvorani Slovenske matice v Ljubljani na Kongresnem trgu 8.

Več

12-1-2018
Izšla je 137. številka biltena INV, ki prinaša pregled člankov iz časopisja za obdobje od 15. decembra do 21. decembra 2017.

Več

8-1-2018
Inštitut za narodnostna vprašanja in zagrebška pisarna Fundacije Friedrich-Ebert-Stiftung organizirata 26. in 27. januarja 2018, četrto mednarodno regionalno konferenco “Inclusion and Integration in Diverse Societies: Open Inclusive Dialogue as the Precondition for successful Inclusion and Integration of Minorities and Migrants” v hotelu City v Ljubljani (Dalmatinova 15).

Več

21-12-2017
Izšla je 79. številka revije Treatises and Documents / Razprave in gradivo.

Več