English
Skip Navigation Links
O inštitutu
Zaposleni
Raziskovalna dejavnost
izobraževalna dejavnost
Indok knjižnica
Publikacije
Delo v javnem interesu
Uporabne povezave
Na vstopno stran
JAVNA NAROČILA

RAZPRAVE IN GRADIVONAJNOVEJŠE KNJIŽNE IZDAJEKNJIŽNA ZBIRKA ETHNICITY
DRUGE OBJAVE
Obnova hiše
INV je končana.


DOGODKI OB 85-LETNICI INV
Tiskanje dokumentapovečaj pisavozmanjšaj pisavo
Predavanje na univerzi v Hamburgu(2012-1-26)

Dr. Marija Jurić Pahor bo imela v četrtek, 2. februarja 2012, ob 18. uri na univerzi v Hamburgu javno predavanje z naslovom  "'Hohò Trieste / città del mondo...': Triest – eine Stadt zwischen Traum und Trauma". Predavanje je sestavni del ciklusa javnih predavanj (Ringvorlesung) "Grenzverläufe: Italien und Slowenien im Dialog", ki ga prirejata Inštitut za slavistiko in Inštitut za romanistiko na hamburški univerzi ob sodelovanju z drugimi znanstvenimi in kulturnimi inštitucijami.
Več informacij o predavanju in ciklusu predavanj si lahko preberete na spletni strani
http://www.grenzverlaeufe.de/


V medijih:
Na vstopno stran  Vse novice
NOVICE

16-1-2018
Vabljeni na pogovor o monografiji SPLOŠNI POLOŽAJ MLADIH V SLOVENSKEM ZAMEJSTVU, ki bo potekal v organizaciji Inštituta za narodnostna vprašanja in Slovenske matice v sredo, 31. januarja 2018, z začetkom ob 11. uri v dvorani Slovenske matice v Ljubljani na Kongresnem trgu 8.

Več

12-1-2018
Izšla je 137. številka biltena INV, ki prinaša pregled člankov iz časopisja za obdobje od 15. decembra do 21. decembra 2017.

Več

8-1-2018
Inštitut za narodnostna vprašanja in zagrebška pisarna Fundacije Friedrich-Ebert-Stiftung organizirata 26. in 27. januarja 2018, četrto mednarodno regionalno konferenco “Inclusion and Integration in Diverse Societies: Open Inclusive Dialogue as the Precondition for successful Inclusion and Integration of Minorities and Migrants” v hotelu City v Ljubljani (Dalmatinova 15).

Več

21-12-2017
Izšla je 79. številka revije Treatises and Documents / Razprave in gradivo.

Več