English
Skip Navigation Links
O inštitutu
Zaposleni
Raziskovalna dejavnost
izobraževalna dejavnost
Indok knjižnica
Publikacije
Delo v javnem interesu
Uporabne povezave
JAVNA NAROČILA


RAZPRAVE IN GRADIVONAJNOVEJŠE KNJIŽNE IZDAJE


KNJIŽNA ZBIRKA ETHNICITYPUBLIKACIJE SODELAVCEV
INV
DRUGE OBJAVE 
Obnova hiše
INV je končana.Tiskanje dokumentapovečaj pisavozmanjšaj pisavo
Obisk Craiga Willisa(2024-5-22)

 🌟 Obisk Craiga Willisa na Inštitutu za narodnostna vprašanja


Veseli smo, da nas je v sklopu sodelovanja z dr. Laro Sorgo
na raznih projektih in konferencah, v torek, 21.5.2024, obiskal Craig W., raziskovalec z European Centre for Minority Issues (ECMI) iz Flensburga, ki je sodelavcem inštituta predstavil svoje raziskovalno delo s področja medijev v manjšinskih jezikih.

Obisk Craiga Willisa je bil tudi odlična priložnost, da se dogovorimo o prihodnjem sodelovanjem med institucijama. Hvala, Craig!

🌟 Craig Willis at the Institute for Ethnic Studies


We are delighted that, as part of his collaboration with dr. Lara Sorgo
on various projects and conferences, on Tuesday, May 21, 2024, Craig Willis, a researcher from the European Centre for Minority Issues (ECMI) in Flensburg, visited us and presented his research work on media in minority languages to IES colleagues.

Craig's visit was also an excellent opportunity to discuss future cooperation between the institutions. Thank you, Craig!

Na vstopno stran  Vse novice
NOVICE

29-5-2024
Dne, 29.5.2024 smo objavili JAVNO POVABILO za zbiranje predlogov za nacionalno evalvacijsko študijo z naslovom PREPREČEVANJE IZGOREVANJA STROKOVNIH DELAVCEV V VZGOJI IN IZOBRAŽEVANJU Z NAMENOM ZAGOTAVLJANJA NJIHOVE ŠIRŠE DOBROBITI. Rok za prijavo: 28.6.2024

Več

22-5-2024
Veseli smo, da nas je v sklopu sodelovanja z dr. Lara Sorgo na raznih projektih in konferencah, v torek, 21.5.2024, obiskal Craig W., raziskovalec z European Centre for Minority Issues (ECMI) iz Flensburga.

Več

16-5-2024
Vabimo vas na dogodek v okviru Interreg projekta CULREM - Vključujoča kultura spominjanja in čezmejno sodelovanje na področju izobraževanja in uprizoritvene umetnosti.

Več

24-4-2024
V petek, dne 19. aprila sta Enoto INV v Lendavi obiskala dr. Andor Mészáros, profesor Oddelka za Srednjeevropske študije na Filozofski fakulteti Univerze Eötvös Loránd iz Budimpešte (ELTE) in mladi raziskovalec, doktorski študent oddelka Kristóf Kovács.

Več